Weston Mill Primary School, Plymouth

This project comprised of major internal refurbishment and redesign of the existing school providing new teaching facilities, a professional kitchen and dining facilities.

The works included:

  • Converting existing reception rooms and recreation hall to provide flexible teaching areas.
  • New studwork partitioning with double internal entrance doors.
  • Removal of existing toilet cubicles and reconfiguring the room to provide additional toilets.
  • New ceiling to dining hall and kitchen, additional studwork walling to create a fire escape and the creation of storage areas.
  • Conversion of existing reception room into new staffroom with kitchenette. New studwork complete with doors to form separate office.
  • Existing staffroom relocated to ground floor, existing kitchenette taken apart for reuse on ground floor.
  • Decoration and flooring throughout.

The project was managed to time and budget with no reportable accidents on site.

I just wanted to say how pleased I am with the work done….Timescales etc to get stuff done to meet the needs of the school have been a challenge but these all seem to have been achieved and with little fuss.”

 John London, Plymouth City Council

Information:

  • Primary School refurbishment
  • Client – Plymouth City Council
  • Completion – December 2011
  • Value: £278,000